Obi Műanyag Szekrény / Format Műanyag Szekrény Magas Vásárlása Az Obi -Nál

May 21, 2022, 6:44 pm

Fémszekrény 4 darab polccal Max. terhelhetőség 50 kg/polc Zárható, 2 db kulccsal Termékleírás Kiváló anyagminőségű és hosszú élettartamú fém szekrény, mely könnyedén összeszerelhető. Praktikus és átlátható tárolást tesz lehetővé műhelyekben, kamrákban vagy garázsokban egyaránt. A megadott terhelés polconként értendő. ​ Dekoráció nélkül! Leírás megjelenítése Leírás elrejtése Specifikációk Csomagolási térfogat 0. 132840 EAN 2020350925004 8595159201221 8595167401262 kötelező jótállás (év) 1 szerszám nélküli összeszerelés nem Termék típusa szekrény - tároló Termékjellemző anyaga - fém Kérdések és válaszok Nem érkezett még kérdés ehhez a termékhez. Kérdezzen az eladótól

Format műanyag szekrény alacsony vásárlása az OBI -nál

Bútorláb - Bútor kiegészítő, -vasalat, -láb - Csavar, zár, Oldal tetejére Tudta, hogy törzsvásárlóink akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak? Szeretne részesülni a kedvezményekben? Regisztráljon vagy jelentkezzen be! Applikáció Töltse le mobil applikációnkat, vásároljon könnyen és gyorsan bárhonnan. Kérdése van? Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére! Áruházi átvétel Az Ön által kiválasztott áruházunkban személyesen átveheti megrendelését. E-számla Töltse le elektronikus számláját gyorsan és egyszerűen. Törzsvásárló Használja ki Ön is a Praktiker Plusz Törzsvásárlói Programunk előnyeit! Fogyasztóbarát Fogyasztói jogról közérthetően. Rajzos tájékoztató az Ön jogairól! © Praktiker Áruházak 1998-2022.

Nyitóoldal Lakáskultúra Háztartás Tárolás & rendezés Polcok & polclapok Hasonló termékek Cikkszám 3234424 A Format műanyag szekrény állítható magasságú, egyenletes elosztásnál 15 kg-mal terhelhető polcokkal van felszerelve, és lehetővé teszi a naponta szükséges eszközök, kellékek problémamentes elhelyezését. A jól bevált Click-rendszerrel nem lesz szükség semmilyen szerszámra a szereléshez. A terméket a TÜV Rheinland-/ GS bevizsgálta (teherbírás, biztonság). Müszaki adatok Termékjellemzők Típus: Tárolópolcok Anyag: Műanyag Összeszerelés: Csavarozást nem igénylő polcok Szélesség: 68 cm Magasság: 85 cm Terhelhetőség: 15 kg Polclapok száma: 1 Darab Méretek és tömeg (nettó) Magasság: 85, 0 cm Szélesség: 68, 0 cm Mélység: 39, 0 cm A termékek megadott ára és elérhetősége az "Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát. JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Műanyag Elemes Szekrény - Szabd személyre - Alinda.hu

JOLLY' MAGASSZEKRÉNY 68X39X166CM - Műanyag kerti bútor - Kerti Oldal tetejére Termékelégedettség: (20 db értékelés alapján) Műanyag tároló szekrény, mely az állítható polcokkal sok féle eszköz tárolására lehet tökéletes megoldás. Ideális garázsokba, fedett tárolókba, erkélyekre is. Összeállítása egyszerű, nem igényel semmilyen szerszámot. A polcok terhelhetősége egyenként 15 kg, 3 darab polccal. Amennyiben ebből a termékből egy db-ot rendel, a szállítási költség: 1. 690 Ft × Hibás termékadat jelentése Melyik adatot találta hiányosnak? Kérjük, a mezőbe adja meg a helyes értéket is! Üzenet Felhívjuk figyelmét, hogy bejelentése nem minősül reklamáció vagy panaszbejelentésnek és erre az üzenetre választ nem küldünk. Amennyiben panaszt vagy reklamációt szeretne bejelenteni, használja Reklamáció/panaszbejelentő oldalunkat! A funkcióhoz kérjük jelentkezzen be vagy regisztráljon! Regisztráció Először jár nálunk? Kérjük, kattintson az alábbi gombra, majd adja meg a vásárláshoz szükséges adatokat!

shopping_cart Nagy választék Számos kollekciót és egyéni modelleket is kínálunk az egész lakásba vagy házba.  Egyszerűség Vásároljon egyszerűen bútort online. thumb_up Nem kell sehová mennie Válasszon bútort gyorsan és egyszerűen. Ne veszítsen időt boltba járással.

Műanyag Elemes Szekrény - Szabd személyre - The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Speciális ár 13 990 Ft Normál ár 16 990 Ft Raktáron Rendeld meg most és 2 munkanapon belül megkapod. Ingyenes szállítás 50 000 Ft feletti, normál méretű termék(ek) rendelése esetén! none tetszőleges formába szerelhető gardróbba, öltözőbe, gyerekszobába alkalmas könnyű szerkezet 4 színben Műanyag elemes szekrényünk remek ötlet, ha gyors és egyszerű megoldásra van szükséged akár a gardróbban, a gyerekszobában, a mosókonyhában vagy az öltözőben. A különböző elemek, polcok segítségével tetszőleges magasságúra és alakúra szerelheted össze, ahogy az a számodra a legmegfelelőbb. Akár teljesen polcos formába is szerelheted, de a csomagban található fém rúddal akasztós részt is kialakíthatsz. A fantáziádra van bízva. A polcok vékony, műanyag lapokból készültek, ügyelni kell, hogy ne terheld túl. Anyaga műanyag, a merevítők fémből készültek. Választható színek: -kék -fekete -rózsaszín -sárga Egy rekesz mérete: 35x35x35 cm 10 rekesz alakítható ki belőle maximum.

Mosdóval

KETER Stilo Utility Szekrény A KIS Stilo Utility Szekrény 15 kg-os teherbírásával 1730 × 680 × 390 mm-es kapacitással tökéletesen alkalmas műhelyekbe, öltözőkbe, tornácokra vagy garázsokba való illesztésére, és nagyon praktikus szekrény a különféle dolgok szervezéséhez és tárolására. A szekrény három állítható magasságú polccal van felszerelve a nagy tárolási KETER Szekrény WOOD GRAIN HIGH Tárolószekrény műanyag kialakításban, minőségi fém pántokkal. Összesen 3 polc, teherbírása akár 15 kg az aktuális preferenciáknak megfelelően beállítható polcok. Magassága 182 cm, vele maximális kihasználható az adott tér. Összsúlya 14 kg. KETER JOLLY HIGH szekrény, szürke 9732/0444 Jolly High műanyag kis szekrény könnyű összeszerelhetőséggel. A szekrény beltéri helyiségekhez készült, például műhelyekhez, pincékhez, garázsokhoz vagy irodákhoz. A szekrény 3 polccal rendelkezik, amely mindegyike 15 kg-ig terhelhető. A szekrényben lévő polcok szükség szerint állíthatók. Kis EXCELLENCE LOW szekrény Műanyag szekrény az Excellence családból.

A termék súlya: 7 kg A csomag súlya: 7, 1 kg A csomag mérete: 37 x 41, 5 x 14cm Tulajdonságok SKU HOP1000976 Csomag súlya 7. 100000 Írd meg a saját véleményedet

REGALUX - fémszekrény (4 polcos) 180x80x41cm

 Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

shopping_cart Nagy választék Több száz különféle összetételű és színű garnitúra, valamint különálló bútordarab közül választhat thumb_up Nem kell sehová mennie Elég pár kattintás, és az álombútor már úton is van account_balance_wallet Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására Fizethet készpénzzel, banki átutalással vagy részletekben.

  • Format műanyag szekrény alacsony vásárlása az OBI -nál
  • Egy csoda minden nap film
  • Marczika Kft. - Beltéri bonsaiok
  • Format műanyag szekrény magas vásárlása az OBI -nál
  • Eladó új és használt Chevrolet aveo - Jófogás Autó
  • Obi műanyag szekrény angolul
  • Obi műanyag szekrény ikea
  • Turul étterem mezőkövesd
  1. Hagymatea mennyi idő alatt hat
  2. Platform cipő ccc edu
  3. Majoros péter majka