Eladó Családi Ház Oroszlány

May 21, 2022, 6:38 pm

1-11 a(z) 11 eladó ingatlan találatból X x Értesülj a legújabb ingatlan hirdetésekről emailben Kapjon új listákat e-mailen keresztül.

Eladó ingatlanok Oroszlány településen? Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak az eladó házak, lakások, telkek, nyaralók és irodák is. Ha már tudod, hogy milyen típusú ingatlant keresel, akkor válassz kategóriát a keresőben, vagy ezen az oldalon találod az eladó Oroszlányi házakat, itt az eladó lakásokat Oroszlányban, ezen az oldalon az eladó Oroszlányi telkeket és itt az eladó nyaralókat Oroszlányban. Ha úgy gondolod, hogy nem jó oldalon jársz, akkor visszamehetsz a megveszLAK főoldalára, ahonnan kiindulva minden ingatlan hirdetést könnyen megtalálhatsz, vagy térj vissza az eladó ingatlanok oldalra. Ha mégis inkább albérletet keresel Oroszlányban, akkor az albérlet Oroszlány oldalon nézelődj. Neked ajánlott keresések: eladó új építésű ingatlanok Oroszlány, eladó új építésű ingatlanok Oroszlány 30 millióig, eladó új építésű ingatlanok Oroszlány 40 millióig, eladó ingatlanok Oroszlány 10 millióig, eladó ingatlanok Oroszlány 20 millióig, eladó ingatlanok Oroszlány 30 millióig, eladó ingatlanok Oroszlány 40 millióig, eladó ingatlanok Oroszlány 50 millióig Összes találat: 73 db Alapterület: 100 m2 Telekterület: 561 m2 Szobaszám: 3 Az eladásra kínált ingatlan Borbála egyik csendes, nyugodt utcájában található.

Oroszlány eladó családi ház | Otthontérkép - Eladó ingatlanok

Eladó ház Oroszlány településen? Akkor ezen az oldalon tuti jó helyen jársz, mert itt listázódnak az eladó Oroszlányi házak ( családi házak, sorházak, ikerházak és kastélyok). Ha már tudod, hogy milyen típusú házat keresel, akkor válassz alkategóriát a keresőben, hogy még pontosabb találati listából válogathass. Ha úgy gondolod, hogy nem jó oldalon jársz, akkor visszamehetsz a megveszLAK főoldalára, ahonnan kiindulva minden ingatlan hirdetést könnyen megtalálhatsz. Esetleg egyből megnézheted az eladó ingatlanok Oroszlány aloldalt, ahol az összes eladó Oroszlányi ingatlant megtalálod, vagy térj vissza az eladó ingatlanok oldalra. Ha mégis inkább albérletet keresel Oroszlányban, akkor az albérlet Oroszlány oldalon nézelődj. Neked ajánlott keresések: eladó új építésű házak Oroszlány, eladó új építésű házak Oroszlány 30 millióig, eladó új építésű házak Oroszlány 40 millióig, eladó házak Oroszlány 10 millióig, eladó házak Oroszlány 20 millióig, eladó házak Oroszlány 30 millióig, eladó házak Oroszlány 40 millióig, eladó házak Oroszlány 50 millióig, eladó könnyűszerkezetes házak Oroszlányban HIRDETŐK A TELEPÜLÉSRŐL Összes találat: 25 db Alapterület: 100 m2 Telekterület: 561 m2 Szobaszám: 3 Az eladásra kínált ingatlan Borbála egyik csendes, nyugodt utcájában található.

  • Heves város hírei
  • Oroszlány Családi házak! Eladó házak kereső olcsó használt és új házak.. - Globaling Ingatlanok
  • Eladó oroszlányi családi ház Borbálán - Oroszlány, Komárom-Esztergom - Ház
  • Telefon pin kód feltörése id
  • Főnix faktor zrt vélemények 2019
  • Használt műanyag bortartály eladó
  • 21 db Eladó ház Oroszlányon - Ingatlannet.hu
  • Eladó ingatlan Oroszlány - megveszLAK.hu
  • Eladó családi ház Oroszlány | Ingatlanok.hu
  • Villas bitumenes lemez árlista beach
  • Eladó ház Oroszlány - megveszLAK.hu
  • Családi ház eladó itt: Oroszlányi járás - Trovit

Jelenleg a család 2 lakószintet alakított ki, házon belüli és kívüli külön bejárattal. A földszinten konyha, 2 szoba, hatalmas fürdőszoba került kialakításra, ami továbbra is alkalmas külön lakásnak idősebb/fiatalabb családtagok számára, de igény szerint meg is szűntethető, vendégház, nyári konyha, egyéb célokra alakítható. Az emeleti szinten konyha+étkező, 3 szoba, fürdőszoba kaptak helyet. Fűtése turbó gázkazánnal biztosított radiátorokkal szerelve, a melegvizet 2 villanybojler biztosítja. Gondozott kertje termő gyümölcsfákkal, örökzöldekkel ültetett, a méreténél fogva alkalmas sokféle családi programra, veteményesnek, állattartásra is akár. Filagória, grillező fokozzák a nyári kikapcsolódást. Ráadásképp utolsó utca révén nincs hátsó szomszéd. A konyhabútor(ok) gépeivel (12 személyes mosogatógép, gáz főzőlapos tűzhely), a szobai emeletes ágy az árban szerepelnek. A házba a Digi és Telekom is be lett kötve, riasztórendszere is hálózatra kötött. A vételárba esetleg kisebb lakás 1. emeletig a városban beszámítható.