Lázár Lovaspark Facebook – Lázár János: Vereségbeszédre Is Készültem Vasárnap Este - Infostart.Hu

May 21, 2022, 7:30 pm

Jelenlegi tevékenységéről is beszélt, Mezőhegyesen kukoricavetés előtt állnak, és várják csikók születését is. Nyitókép: Facebook / Lázár János hivatalos oldala

Unauth

A korábbi kancelláriaminiszter elsöprő hódmezővásárhelyi győzelme után felmerült a kérdés, hogy a visszatér-e az országos politikába. A politikus ezzel kapcsolatban elmondta: nem hajt pozícióra, de szeret dolgozni, és ha úgy adja a helyzet, a Fidesz bármikor számíthat rá. Mint arról már beszámoltunk, az április 3-i országgyűlési választásokon Lázár János magabiztosan legyőzte Márki-Zay Pétert Hódmezővásárhelyen. A korábbi kancelláriaminisztertől már a választás éjszakáján megkérdezték, hogy ez jelentheti-e azt, hogy visszatér az országos politikába, mire azt felelte, hogy "ma este visszatért". Szerdán Orbán Viktor nemzetközi sajtótájékoztatóján is elhangzott a kérdés, hogy Lázár János visszatér-e a kormányzatba, a miniszterelnök erre röviden annyit mondott: "Nem lehetetlen. " A választások után Lázár Jánost a Pesti TV is arról faggatta, hogy készül-e kormányzati pozícióra. A politikus először próbálta elviccelni a dolgot, egészen pontosan úgy fogalmazott, hogy "nem, mert kukoricavetés előtt áll Mezőhegyesen, és csikók is most születtek", majd komolyra fordította a szót.

lázár lovaspark facebook photo

Egyelőre nincs kormányzati pozíciója, hajtani nem is hajt rá - tisztázta Lázár János szerda este a Pesti TV-nek adott interjújában, amelyet a Telex foglalt össze. Orbán Viktor kormányfő szerdai tájékoztatóján arról beszélt, hogy nem lehetetlen, hogy a korábban a Miniszterelnökséget vezető miniszter újra kormányzati poziciót kap, és hogy az lesz a feladata, hogy ötven százalék felé emelje a magyar tulajdont a kiskereskedelmi láncok között. Lázár János a Fidesz választási győzelmére számított, ám Hódmezővásárhelyen és környékén az is benne volt a helyzetben, hogy "vereségbeszédet kell mondania" Hódmezővásárhelyen, ám erre nem kellett sort keríteni végül. A városban egyébként "darabokból", "emberről emberre" kellett összeszedni "a polgári oldalt", "házról házra". Beszélt a helyi ellenszélről is, gyalázkodó szórólapokkal, gigantikus Facebook-hirdetésekkel találkozott a kampányban. Úgy látja, jelenleg a legnagyobb kisebbség "a vidékiek milliói", az ő életminőségükről fog szólni a következő négy év, hogy "vidéken jobb élni, mint a nagyvárosokban".

Business

lázár lovaspark facebook messenger

Csak én érzem iszonyatosan kínosnak hogy az Index a Numbeo-t használja az egész cikk mögötti forrásként? Ezen az oldalon 0 garancia van arra, hogy a minta reprezentatív (ami már elég nagy baj magában is), de emellett bárki, bárhonnan manipulálhatja az adatokat (tavaly egy svéd srác elérte hogy a 80 ezres városa legyen az oldal szerint a legveszélyesebb az egész világon, de ezt bármelyik külföldi várossal is megtehette volna). Egyszerűen nem értem, hogy ha egyszer az EU rendszeresen csinál felmérést az összes nagyobb városának életszínvonaláról (aminek egyik komponense a biztonságérzet), miért nem lehet azt használni? (88-89. o. a lényeg, ilyen témában csak a Mercer felmérései frissebbek, de azoknak kicsit más a céljuk meg amúgy se két fillérbe kerülnek) Szóval a mondanivaló itt is ugyanúgy megvan, Bécs jobban áll biztonságérzet szempontjából mint Budapest (mondjuk Brüsszelnél jobbak vagyunk háhá), de mégis van mögötte egy rendes módszertan.

Egy hely ahol gyorsan át lehet szaladni a legfrissebb magyar híreken. Egyenlőre egy automatikus Index RSS feed küldi be a posztokat. --------------------------------------------------- Hungary, News, Magyarország, Hírek

  • Írásbeli felvételi 2020. – az eredményekről | Alternatív Közgazdasági Gimnázium
  • Dr vetési agnes b
  • Gryllus Vilmos – 42. Kaláka Fesztivál, Eger | 2022.06.23-26.
  • Lázár ment, beszélt, majd törölték : hungary
  • Trónok harca 5. évad 1. rész videa
  • Lázár lovaspark facebook like
  • Lázár János: vereségbeszédre is készültem vasárnap este - Infostart.hu